fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Joventut- 13/10/2017

L'Ajuntament ha finalitzat les obres de millora dels locals d'assaig municipals, les quals han consistit en la insonorització de les sales 1 i 3 i en la instal·lació d'un nou sistema d'accessos.

Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Imatge 1-Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Imatge 2-

La insonorització portada a terme implicarà una important millora acústica en les sales i en la qualitat de so, així com una disminució de la contaminació acústica a la resta de l'equipament. D'altra banda, el nou sistema d'accessos permetrà els usuaris de l'espai identificar-se mitjançant l'empremta dactilar millorant, així, la seguretat i l'accessibilitat. El cost de les obres ha estat de 51.000 € en total.

Els locals d'assaig municipals són un recurs de l'Ajuntament gestionat per la regidoria de Joventut juntament amb l'Associació Musical Kanyapollet. L'equipament, ubicat a una nau industrial de l'avinguda del Riu Ripoll, està format per una sala de reunions, serveis i set sales insonoritzades o bucs d'assaig, un dels quals està equipat amb bateria, amplificadors i micròfons.

L'objectiu dels locals d'assaig és promocionar les arts musicals al municipi i les formacions musicals locals. L'equipament està disposició de totes aquelles persones interessades en el seu ús. Per fer les sol·licituds, cal adreçar-se a la regidoria de Joventut (rambla de Sant Jordi, 2).

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal