fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 22 de febrer de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Joventut- 13/10/2017

L'Ajuntament ha finalitzat les obres de millora dels locals d'assaig municipals, les quals han consistit en la insonoritzaciˇ de les sales 1 i 3 i en la instalĚlaciˇ d'un nou sistema d'accessos.

Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Imatge 1-Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig -Imatge 2-

La insonoritzaciˇ portada a terme implicarÓ una important millora ac˙stica en les sales i en la qualitat de so, aixÝ com una disminuciˇ de la contaminaciˇ ac˙stica a la resta de l'equipament. D'altra banda, el nou sistema d'accessos permetrÓ els usuaris de l'espai identificar-se mitjanšant l'empremta dactilar millorant, aixÝ, la seguretat i l'accessibilitat. El cost de les obres ha estat de 51.000 Ç en total.

Els locals d'assaig municipals sˇn un recurs de l'Ajuntament gestionat per la regidoria de Joventut juntament amb l'Associaciˇ Musical Kanyapollet. L'equipament, ubicat a una nau industrial de l'avinguda del Riu Ripoll, estÓ format per una sala de reunions, serveis i set sales insonoritzades o bucs d'assaig, un dels quals estÓ equipat amb bateria, amplificadors i micr˛fons.

L'objectiu dels locals d'assaig Ús promocionar les arts musicals al municipi i les formacions musicals locals. L'equipament estÓ disposiciˇ de totes aquelles persones interessades en el seu ˙s. Per fer les solĚlicituds, cal adrešar-se a la regidoria de Joventut (rambla de Sant Jordi, 2).

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal