fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Torna el projecte "Explora el teu parc!" als parcs de Ripollet -Medi Ambient- 05/10/2017

L'Ajuntament inaugura aquest dijous una nova edició d'Explora el teu parc! al Parc dels Mestres, a la Rambla Sant Jordi. Els dimarts i dijous d'aquest mes d'octubre, de 16.30h i 18.30h, els educadors de la Casa Natura organitzaran activitats i jocs per als més petits per conscienciar-los de la importància de la conservació de les diferents zones verdes del municipi. Són activitats obertes a tothom i no cal inscripció prèvia.

Torna el projecte "Explora el teu parc!" als parcs de Ripollet -Imatge 1-Torna el projecte "Explora el teu parc!" als parcs de Ripollet -Imatge 2-

El Parc de la Solidaritat (dimarts 10), el Parc Oriol Martorell (17 d'octubre), el Parc Dolores Ibárruri (dijous 19), el Parc del riu Ripoll (dimarts 24) i el Parc Gassó Vargas (dijous 26) acolliran les properes activitats.

Explora el teu parc s'emmarca dins d'un projecte de ciutat més ampli i complex que promou l'increment de la biodiversitat al municipi. A través de gimcanes, tallers o jocs de descoberta, els infants tenen la oportunitat d'aprendre hàbits respectuosos amb la fauna i la flora local. Les anteriors edicions van ser tot un èxit, ja que més d'un centenar d'infants van participar en alguna de les activitats programades en els diferents parcs municipals.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal