fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 31 de maig de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Esport- 13/09/2017

Els vestidors del CF Ripollet ja llueixen com nous. El Patronat Municipal d'Esports ha acabat la primera fase de condicionament d'aquesta zona del camp municipal de futbol que, a parer del regidor d'Esports, Ramiro Moldes, era "una actuació molt important i necessària", ja que l'espai presentava una situació que "fregava la insalubritat". Els treballs han significat una inversió de 79.564,80 euros.

El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Imatge 1-El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Imatge 2-El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Imatge 3-El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Imatge 4-El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol -Imatge 5-

L'actuació de l'Ajuntament ha consistit a repintar les parets dels set vestidors i del passadís, arreglar les dutxes que no funcionaven, canviar portes i finestres i instal·lar aparells d'aire condicionat i calefacció en tres vestidors. Tot i que Moldes ha assegurat que encara queden "alguns retocs", el regidor ha assegurat que ara la zona presenta "una millor cara".

Al seu torn, el president del CF Ripollet, Ángel Hidalgo, s'ha mostrat satisfet per aquesta millora en els vestidors, especialment per la instal·lació dels aparells d'aire condicionat i calefacció. "Era molt important per a nosaltres, sobretot per als vestidors que utilitzen els equips base". Tot i això, Hidalgo ha reclamat que "encara s'ha de millorar molt més".

En aquest sentit, el president del CF Ripollet ha assegurat que "tenim la paraula del Patronat d'Esports per continuar treballant-hi". Unes millores que, concretament, passarien per la instal·lació d'aire condicionat i calefacció a la resta de vestidors i, sobretot, en el canvi de gespa del terreny de joc. "No trigarem a canviar-la", ha afegit Hidalgo.

Continuant amb el terreny de joc, el regidor d'Esports ha explicat que "hem tret el cautxú sobrant i hem pintat les línies, cosa que ja ha fet que hagi millorat bastant". I ha afegit que "estudiarem la viabilitat de canviar la gespa abans que acabi la legislatura" perquè "fa més de deu anys que hi és i la seva vida útil comença a acabar-se".

E.P.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes econòmiques reintegrables per a les persones afectades pels ERO i ERTO

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal