fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Club Hoquei Ripollet i el PAME aposten per un hoquei més inclusiu -Esport- 30/08/2017

El Club Hoquei Ripollet comptarà amb un nou equip aquesta temporada: un equip d'hoquei adaptat. Una comissió d'esportistes i familiars es va reunir al juliol amb el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, amb la presència del president i del tresorer del club. La idea de practicar hoquei adaptat sorgeix d'un grup de famílies ripolletenques i el CH Ripollet s'ha ofert a acollir l'equip com a propi.

El Club Hoquei Ripollet i el PAME aposten per un hoquei més inclusiu -Imatge 1-

En la reunió, el regidor va oferir tot el seu suport a aquesta iniciativa i es va comprometre a proporcionar un lloc d'entrenament dins les instal·lacions esportives municipals. La idea és que l'equip pugui entrenar un cop a la setmana. Per altra banda, els partits es jugarien cada quinze dies als equipaments de les Llars Mundet de Barcelona, sota el nom del Club d'Hoquei Ripollet.

Els entrenaments de l'equip adaptat del CH Ripollet començaran a l'octubre. De moment, des del club i amb l'ajuda de la Federació Catalana d'Esport Adaptat, s'està buscant un entrenador per liderar aquest nou projecte. Es tracta d'algú que conegui de primera mà la seva situació. "Es busca un perfil que hagi treballat amb ells o que estigui especialitzat; algú que sigui proper als joves i que conegui a cada nano", explica Albert Figueras, president del Club Hoquei Ripollet.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal