fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Obertes les convocatòries del Concurs de Curts Express i del Made in Ripo -Joventut- 07/06/2017

La Regidoria de Joventut ja ha obert les convocatòries per al tradicional Concurs de Curts Express i per al Made in Ripo. Ambdós certàmens tindran lloc el 8 de juliol, a partir de les deu de la nit, al pati del Casal de Joves.

Obertes les convocatòries del Concurs de Curts Express i del Made in Ripo -Imatge 1-

Les persones interessades a participar en el Concurs de Curts Express s'hauran de presentar al Centre Cultural a les 9.30 h del mateix 8 de juliol per conèixer els tres ítems necessaris per poder prendre-hi part: un objecte, una frase i una temàtica. L'obra guanyadora tindrà un premi de 300 euros.

Per altra banda, al Made in Ripo podran participar totes les persones que hagin realitzat obres enregistrades a Ripollet. El termini per presentar les peces finalitza el 23 de juny, a les 14 h. Es podran lliurar en persona al Centre Cultural, de dilluns a diumenge, de 9 a 14 h, i de dilluns a divendres, de 17 a 21 h. També es podran enviar a l'adreça electrònica joventut@ripollet.cat. Es triaran tres guanyadors, de 300, 200 i 100 euros, respectivament, del primer al tercer seleccionat.

Amb aquests concursos, la Regidoria de Joventut vol impulsar aquest any la participació de persones de Ripollet que promouen les arts cinematogràfiques de manera lúdica o professional, sense cap promoció publicitària explícita. Per a més informació, podeu consultar les bases del Concurs de Curts Express i els del Made in Ripo, o les xarxes socials de Joventut.

E.P.


Icona Fitxer PDF - 0,48 Mb - bases-curts-express-Ripollet.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,37 Mb - Bases-Concurs-Made-in-Ripo2017.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal