fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Quasi un centenar de ripolletencs celebren a la Casa Natura el Dia Mundial del Medi Ambient -Medi Ambient- 06/06/2017

Gairebé un centenar de persones van gaudir divendres passat, 2 de juny, de la festa que va celebrar la Casa Natura amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. El jardí de la Casa Natura es va omplir d'activitats per a tota la família, amb una temàtica concreta: el turisme sostenible i de proximitat.

Quasi un centenar de ripolletencs celebren a la Casa Natura el Dia Mundial del Medi Ambient -Imatge 1-Quasi un centenar de ripolletencs celebren a la Casa Natura el Dia Mundial del Medi Ambient -Imatge 2-Quasi un centenar de ripolletencs celebren a la Casa Natura el Dia Mundial del Medi Ambient -Imatge 3-

Durant tota la tarda es van dur a terme diferents tallers de Land art, de neteja d'un riu, sobre els Parcs naturals de Catalunya i sobre les flors del món. També es va realitzar un forn solar, i els presents van gaudir d'una infusió amb aigua escalfada amb aquest enginy. La Casa Natura també va habilitar una zona de jocs per a més menuts, amb contes cedits per la biblioteca.

La novetat d'aquest any és la participació activa dels alumnes de grau superior de l'institut Lluís Companys. Aquests joves van ser els encarregats d'elaborar els tallers dissenyats des de Casa Natura, Jardinet i Medi Ambient, i també van dur a terme el monitoratge de les activitats. A més, van amenitzar la zona de jocs per als més petits amb teatre de titelles.

Fotos: Casa Natura.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal