fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
'Explora el teu parc!' acomiada la seva tercera edició aquest dimarts al parc de la Solidaritat -Medi Ambient- 30/05/2017

El projecte 'Explora el teu parc!' posa aquest dimarts, 30 de maig, el punt final a la seva tercera edició. Ho farà amb una nova activitat dinamitzadora per a infants al Parc de la Solidaritat. 'Explora el teu parc' s'ha desenvolupat cada dimarts i dijous de maig, de les 16.30 a les 18.30 h, i consisteix en una activitat dirigida per educadors de la Casa Natura, els quals descobreixen els parcs del municipi als infants per intentar conscienciar-los sobre la importància de conservar les zones verdes. Les activitats són obertes a tothom i no requereixen inscripció prèvia.

'Explora el teu parc!' acomiada la seva tercera edició aquest dimarts al parc de la Solidaritat -Imatge 1-'Explora el teu parc!' acomiada la seva tercera edició aquest dimarts al parc de la Solidaritat -Imatge 2-

El projecte 'Explora el teu parc!' va visitar la setmana passada els parcs de Norbert Fusté i d'Anselm Clavé. Dimarts 23, l'activitat va visitar el parc de Norbert Fusté, o com el coneixen els infants, el parc del Cementiri. Alguns infants van fer l'activitat en parelles, i altres la fan acompanyats de la seva mare. Alguns infants de P5 demanen per poder fer dibuixos, una bona alternativa a l'activitat per als més petits. Els participants a l'activitat han estat: 3 infants de P5, 1 de 1r, 2 de 2n, 1 de 4t i 3 de 5è. En total, hi han pres part 10 infants.

Per altra banda, dijous 25 va ser el parc de Josep Anselm Clavé l'escollit per acollir l'activitat. A mesura que arribaven els infants al parc, s'anaven interessant ràpidament i la volien completar en parelles o petits grups. Els infants que van participar dijous van mostrar molt interès en l'activitat, molta motivació i es van mostrar molt satisfets. Fins i tot, l'activitat programada es va allargar una mica més, perquè a última hora han aparegut més infants que volien prendre-hi part. Els participants a l'activitat han estat: 3 infants de 1r, 6 de 2n, 1 de 4t i 2 de 6è. En total, hi han pres part 12 infants.

Fotos: Associació Ripollet Natura.

J.Snoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal