fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 12 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
L'institut Can Mas celebra la 2a edició de l'Aplec d'Experiències de Participació, Jovent i Entitats -Joventut- 26/05/2017

La plaça de Joan Abad acollirà aquest pròxim diumenge, 28 de maig, de 10 a 14 hores, el 2n Aplec d'Experiències de Participació, Jovent i Entitats, que organitza l'institut Can Mas. El lema d'aquest any és 'Tots som un'. Aquesta activitat es va celebrar per primer cop l'any passat i compta amb la participació d'alumnes de l'institut i moltes entitats que s'hi adhereixen.

L'institut Can Mas celebra la 2a edició de l'Aplec d'Experiències de Participació, Jovent i Entitats -Imatge 1-L'institut Can Mas celebra la 2a edició de l'Aplec d'Experiències de Participació, Jovent i Entitats -Imatge 2-

La jornada és la cloenda del projecte de servei comunitari de l'institut Can Mas. Un total de 13 entitats han acollit durant el curs acadèmic uns 100 alumnes de 3r d'ESO en el marc d'aquest projecte. L'objectiu ha estat que l'alumnat col·laborés amb les diferents entitats del municipi, de manera voluntària, en tasques molt diverses segons l'entitat acollidora. D'aquesta manera, els joves han pogut viure de primera mà l'experiència del voluntariat i la participació.

L'Aplec d'Experiències vol reconèixer la tasca tant de les entitats que desenvolupen tasques a Ripollet com al treball, la implicació i l'aprenentatge que l'alumnat ha portat a terme. Les entitats acollidores han estat l'Esplai l'Estel, Patins Solidaris, Associació Ripollet Natura, Escola de Música Societat Coral "El Vallès", l'Esplai La Gresca, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), l'AMPA de l'INS Can Mas, Associació d'Aturats de Ripollet-Cerdanyola, Cosir i Xerrar, Banc dels Aliments, Line-Dance Palau Ausit, Grup Catalònia i La Careta Teatre. En aquest acte, a més de l'exposició de les entitats, s'oferiran diferents activitats, gimcana o balls, entre altres.

L'Ajuntament de Ripollet col·labora en aquesta trobada amb una aportació per elaborar samarretes per a l'alumnat, l'equip i el tècnic de so, els cartells informatius, així com tota la infraestructura necessària per dur a terme la jornada.

Foto: Imatge de l'edició de l'any passat.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal