fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
S'organitza un Clean Up Day de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll -Medi Ambient- 11/05/2017

El 12 de maig, Ripollet se suma en la jornada Clean Up Day. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que sota el lema genèric de Let's Clean Up Europe pretén conscienciar sobre la quantitat d'escombraries abocades a la natura, en zones verdes, platges i rius, com és el cas del riu Ripoll.

S'organitza un <i>Clean Up Day</i> de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll  -Imatge 1-S'organitza un <i>Clean Up Day</i> de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll  -Imatge 2-

En aquest sentit, l'Ajuntament de Ripollet ha impulsat una jornada de neteja de la llera del riu Ripoll, de nou del matí a la una de la tarda, en la qual participaran alumnes dels instituts Can Mas i Lluís Companys i de secundària de l'escola Sant Gabriel. L'acció consistirà en la recollida la brossa que es trobi al tram de la llera del riu pròxima al pont de vianants i posteriorment es farà la separació del residus per al seu posterior reciclatge. El lloc de trobada és a les 9 al pont de vianants del riu Ripoll i també és oberta a qualsevol persona que vulgui participar.

Programa
* 9 a 9.30 h: Presentació de l'activitat a realitzar i entrega del material necessari per a la recollida (guants i bosses)
* 9.30 a 11 h: Recollida de residus
* 11 h a 11.30 h: Esmorzar al parc del riu Ripoll
* 11.30 a 12.30 h: Separació de residus en 5 fraccions (vidre, plàstic/envasos, paper/cartró, rebuig, altres -ferro, etc-) i comptatge del nº de bosses recollides
* 12.30 h a 13 h: Cloenda

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal