fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
S'organitza un Clean Up Day de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll -Medi Ambient- 11/05/2017

El 12 de maig, Ripollet se suma en la jornada Clean Up Day. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenciˇ de Residus, que sota el lema genŔric de Let's Clean Up Europe pretÚn conscienciar sobre la quantitat d'escombraries abocades a la natura, en zones verdes, platges i rius, com Ús el cas del riu Ripoll.

S'organitza un <i>Clean Up Day</i> de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll  -Imatge 1-S'organitza un <i>Clean Up Day</i> de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll  -Imatge 2-

En aquest sentit, l'Ajuntament de Ripollet ha impulsat una jornada de neteja de la llera del riu Ripoll, de nou del matÝ a la una de la tarda, en la qual participaran alumnes dels instituts Can Mas i LluÝs Companys i de secundÓria de l'escola Sant Gabriel. L'acciˇ consistirÓ en la recollida la brossa que es trobi al tram de la llera del riu pr˛xima al pont de vianants i posteriorment es farÓ la separaciˇ del residus per al seu posterior reciclatge. El lloc de trobada Ús a les 9 al pont de vianants del riu Ripoll i tambÚ Ús oberta a qualsevol persona que vulgui participar.

Programa
* 9 a 9.30 h: Presentaciˇ de l'activitat a realitzar i entrega del material necessari per a la recollida (guants i bosses)
* 9.30 a 11 h: Recollida de residus
* 11 h a 11.30 h: Esmorzar al parc del riu Ripoll
* 11.30 a 12.30 h: Separaciˇ de residus en 5 fraccions (vidre, plÓstic/envasos, paper/cartrˇ, rebuig, altres -ferro, etc-) i comptatge del n║ de bosses recollides
* 12.30 h a 13 h: Cloenda

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal