fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 24 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El programa "Ripollet Cultiva't" finalitza amb una xerrada sobre la conservació d'entorns fluvials -Medi Ambient- 10/05/2017

Aquest dijous, 11 de maig, a les 18 hores, al Centre Cultural, l'Andreu Gonzalez realitzarà una xerrada sobre bioenginyeria i participació ciutadana en entorns fluvials. González pertany al projecte "Boscos de muntanya / Bergwaldprojekt Catalunya", entitat sense ànim de lucre que treballa per la conservació i la millora dels boscos i paisatges de muntanya als Pirineus catalans.

El programa "Ripollet Cultiva't" finalitza amb una xerrada sobre la conservació d'entorns fluvials -Imatge 1-

Bergwaldprojekt Catalunya forma part de la Fundació Bergwaldprojekt, nascuda a Suïssa el 1987, que avui dia és present a 4 països: Suïssa, Àustria, Alemanya i Catalunya.

El 2007 Bergwaldprojekt Catalunya va arribar als Pirineus catalans per a donar resposta als reptes que es presenten als boscos de muntanya catalans, adaptant a la seva realitat el model de Bergwaldprojekt Suïssa. Des de llavors, treballen de forma ininterrompuda apropant les persones al bosc i difonent els valors i els beneficis que proporcionen els boscos i paisatges de muntanya.

Aquesta és l'ultima activitat del Ripollet Cultiva't 2017 que se celebra durant la primavera i que va comptar, com a acte central, amb la Festa en verd, diumenge, 7 de maig.

Foto: Curs de Bioenginyeria a Tolzó el novembre de 2016, a càrrec de Projecte Boscos de Muntanya.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal