fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 24 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Esport- 08/05/2017

Més d'un centenar d'atletes es van donar cita aquest passat dissabte, 6 de maig, a la tarda a la rambla de Sant Jordi per disputar les diverses curses de la Milla Urbana-Memorial Juan Suárez. La prova, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica (RUA) en col·laboració amb el Patronat d'Esports (PAME), arribava enguany a la seva 21a edició.

Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Imatge 1-Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Imatge 2-Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Imatge 3-Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Imatge 4-Més de 100 atletes prenen part en la 21a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez -Imatge 5-

Olga Estruch, atleta del RUA, es va imposar en categoria sènior femení, mentre que Yahya Khalfaoui, de la Unió Colomenca, va ser el més ràpid en sènior masculí. També van destacar els veterans Marta Mesalles (CANB) i Román Mota (J.A. Sabadell). En categoria Open, es van imposar María José Madrona (RUA) i David Duran (Pitucas Moda Malaga). Tot el recorregut de la Milla Urbana, al llarg de la rambla de Sant Jordi, es va omplir de públic que va gaudir amb l'esforç de tots els atletes participants. En els documents adjunts, podeu trobar les classificacions complertes, per categoria i cursa.

Fotos: Patronat Municipal d'Esports (PAME).

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,19 Mb - ripollet-esp-milla-urbana-resultats-categoria-060517.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,17 Mb - ripollet-esp-milla-urbana-resultats-cursa-060517.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal