fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Joventut- 18/04/2017

Aquesta setmana s'apleguen la majoria d'actes amb motiu de la diada de Sant Jordi. El Kftó no és menys i també ha organitzat diverses activitats per als joves de Ripollet. Les seves activitats dedicades a Sant Jordi comencen aquest dimarts, 18, amb un taller de cupcakes. Serà a partir de les 20 hores a la cuina del Centre Cultural. Dimecres 19 tindrà lloc l'engalanament de les columnes del davant del Centre Cultural. L'activitat començarà a les 18 h.

El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Imatge 1-El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Imatge 2-El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Imatge 3-El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Imatge 4-El Kftó també celebra Sant Jordi amb diverses activitats -Imatge 5-

Divendres, 21 d'abril, es durà a terme al pati del Centre Cultural un espectacle multidisciplinar d'art jove. Sota el títol de Cabaret, els espectadors podran gaudir a partir de les 22 hores de música, monòlegs, teatre i dansa. Es tracta d'una nova cita del Kftó Nights, una activitat que tot just ha començat aquesta primavera. Diumenge, diada de Sant Jordi, el Kftó organitzarà un concurs que es durà a terme durant tot el dia a través de les xarxes socials.

Els joves prenen la nit
Des de la Regidoria de Joventut, s'ha iniciat des del passat mes de març una nova activitat pensada per als joves de Ripollet. Es tracta de les Kftó Nights, una cita que es durà a terme el tercer divendres de cada mes, a partir de les 22 hores, i que programarà diferents espectacles o activitats. La cita de març va ser la 1a Nit Esportiva, que va esdevenir tot un èxit de participació. Per a l'abril, s'ha preparat aquest espectacle multidisciplinar Cabaret. Per al 19 de maig, s'organitzarà al Casal de Joves un 'roomscape', un joc d'escapisme en viu en el qual els participants estan tancats en una habitació i han de resoldre enigmes per tal d'endevinar com sortir-ne.

Per saber més de totes aquestes activitats i conèixer les novetats que s'estan preparant, podeu visitar el Facebook i el Twitter del Kftó.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal