fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 7 d'abril del 2017 -Comunicació- 07/04/2017

Avui hem començat l'Info parlant de Sant Jordi. Hem desgranat el programa d'activitats preparat per al cap de setmana del 22 i 23 d'abril i hem xerrat amb Julia Pérez, una escriptora valenciana que ha creat el llibre Mamá naturaleza juntament amb la il·lustradora ripolletenca Alba, la Pintora de Somnis.

Info de la setmana: 7 d'abril del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 7 d'abril del 2017 -Imatge 2-

Tot seguit hem conversat amb membres del nou programa de Ripollet Ràdio Fem memòria, una iniciativa sorgida del taller de Serveis Socials Una gran història que des del 2015 treballa les habilitats emocionals i el foment de l'autoestima de la gent gran de Ripollet.

A l'Info també hem parlat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Ripollet perquè ens expliqués la mobilització que l'entitat realitza des de fa més d'una setmana per renegociar les hipoteques de dues famílies de Ripollet.

També hem conversat amb la tècnica de la Regidoria de Joventut, María José Morcillo, perquè ens donés més detalls de totes les activitats que el departament té previstes per a aquest mes d'abril.

I hem acabat connectant amb Núria Soto, de la Casa Natura, perquè ens expliqués com ha anat la plantada d'arbres fruiters que aquest matí han portat a terme més de 200 alumnes de sisè de primària de Ripollet al costat de l'horta social del Molí d'en Xec, una plantada realitzada amb motiu del Dia de l'Arbre.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Membres del nou programa de Ripollet Ràdio Fem memòria, i María José Morcillo, tècnica de Joventut.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal