fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
L'Ecoparc-2 invertirà 1.300.000 euros en canviar quatre dels seus biofiltres -Medi Ambient- 13/03/2017

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, responsable de l'Ecoparc-2, ha comunicat que a partir del 13 de març durà a terme el recanvi de quatre biofiltres de la instal·lació. Els treballs s'allargaran fins a mitjan juny i comptaran amb una inversió d'1.300.000 euros. L'anunci arriba després que diversos veïns de Ripollet hagin denunciat a l'Ajuntament nous capítols de pudors possiblement provinents d'aquesta planta.

L'Ecoparc-2 invertirà 1.300.000 euros en canviar quatre dels seus biofiltres -Imatge 1-

L'Ecoparc-2 assegura que amb els nous canvis les emissions de substàncies i les olors que comporten disminuiran de manera molt considerable. Amb aquestes inversions, la planta haurà complert més de dos anys fortes inversions destinades a canviar dos dels sis biofiltres que té en funcionament i a substituir la coberta del sostre del digestor principal.

Malgrat tot, l'equip de govern encoratja els veïns de Ripollet a continuar denunciant les molèsties que la planta els pugui ocasionar a través del formulari que té habilitat pel control d'episodis d'olors, a la pàgina web de l'Ajuntament.

El govern afegeix que no comparteix el model de tractament de residus que es duu a terme en els actuals Ecoparcs. Per aquesta raó segueix treballant en un model diferent de tractament de residus que permeti en un futur poder prescindir d'aquestes plantes de tractament de residus.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal