fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Efectuades actuacions de desratització a la via pública i a dependències municipals -Medi Ambient- 08/03/2017

Cada mes, l'empresa de control de plagues, en coordinació amb la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, realitza actuacions periòdiques de desratització, a més d'atendre les incidències puntuals que puguin aparèixer. Així, durant el mes de gener, els carrers on s'han fet aquestes actuacions han estat els compresos entre el Camí de la Serra i l'avinguda Maria Torres, Federico Garcia Lorca, rambla de Sant Andreu, carrer de Pau Casals, rambla de Sant Jordi, carrer de Sant Jaume i carrer del Riu. També han estat tractats el polígon Molí d'en Xec i el carrer Sant Sebastià, que està sotmès a un règim especial de desratització per millorar el control de rosegadors a la zona.

Efectuades actuacions de desratització a la via pública i a dependències municipals -Imatge 1-

Segons la Regidoria de Salut Pública, són freqüents les consultes ciutadanes en referència al control de plagues als habitatges. Un control que l'Ajuntament realitza també periòdicament a la via pública i a les dependències municipals, però avisa que les actuacions en espais privats són responsabilitat dels seus titulars. Per aquest motiu, davant la presència de qualsevol plaga, habitualment paneroles i rosegadors, la Regidoria de Salut Pública recomana:

  1. Posar el problema en coneixement de la comunitat de veïns, president i administrador, si n'hi ha, per valorar la possible afectació de zones comunes, altres habitatges o locals que puguin existir en els baixos de l'immoble.
  2. Acordar la contractació d'una empresa de control de plagues autoritzada perquè faci un estudi de la plaga, en determini el seu origen i estableixi les mesures de control més adients.

    E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal