fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Sessió informativa al professorat del Jaume Tuset sobre la regularització de les persones migrades -Societat- 15/02/2017

La Regidoria de Solidaritat i Inclusió va organitzar el 8 de febrer una sessió informativa adreçada al professorat del Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset. L'objectiu era donar resposta a diferents qüestions relatives als processos de regularització de les persones migrades.

Sessió informativa al professorat del Jaume Tuset sobre la regularització de les persones migrades -Imatge 1-

La sessió va anar a càrrec d'Antonio García, assessor del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) al Baix Llobregat. García va oferir informacions bàsiques sobre el Reglament d'Estrangeria, como ara les reagrupacions familiars i l'arrelament social.

El CFA Jaume Tuset potencia l'acolliment lingüístic al municipi a través dels ensenyaments instrumentals bàsics, que possibiliten l'aprenentatge i adquisició de les competències lingüístiques i comunicatives de l'entorn social i natural. L'adquisició d'aquestes competències ajuden al desenvolupament de les persones nouvingudes i la seva participació autònoma a la societat.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal