fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Es realitzen diverses millores urbanístiques al barri de Can Tiana-Pont Vell -Urbanisme- 19/01/2017

Les regidories de Manteniment i Transport Públic han dut a terme en les últimes setmanes diverses millores al barri de Can Tiana-Pont Vell. La majoria de les actuacions s'ha centrat en la renovació de la senyalització del transport públic; però també s'han fet altres millores, com ara enllestir la primera fase del camí escolar de Tiana. A més, s'ha reparat la reixa del carrer de Sant Sebastià, que impedeix l'accés a la C-58, i que d'un temps ençà exhibia un estat força malmès.

Es realitzen diverses millores urbanístiques al barri de Can Tiana-Pont Vell -Imatge 1-Es realitzen diverses millores urbanístiques al barri de Can Tiana-Pont Vell -Imatge 2-

S'han repintat les parades de bus de Tiana-Pont Vell, per resoldre el mal estat en el qual es trobaven. La tasca s'ha dut a terme en coordinació amb la Policia Local i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ja que algunes de les parades pertanyen al terme municipal de Cerdanyola. Malgrat això, són molt utilitzades també pels veïns de Ripollet que són usuaris de la línia Tiana-Montcada (línia 685). Aquestes parades es troben al carrer de Prat de la Riba amb avinguda de l'Estació, a Prat de la Riba amb carrer de Tiana i a la carretera N-143. En elles, sovint es trobaven vehicles estacionats incorrectament, cosa que dificultava l'accés als autobusos. A més, a la parada del carrer de Prat de la Riba amb Tiana s'ha col·locat un pal de senyalització.

La resta de parades que han estat repintades o restaurades són les situades als carrers Concòrdia, Santa Rosa, Nostra Senyora dels Àngels amb carretera de l'Estació, Nostra Senyora del Pilar amb Nostra Senyora dels Àngels, carretera N-150 amb Bonavista, carretera N-150 amb carrer de la Uralita i carrer Tarragona (CAP II).

Reixa reparada al carrer de Sant Sebastià
Tal com va comentar en el Ple de desembre el regidor de Mobilitat, Francisco Sánchez, ja s'ha solucionat la problemàtica que es patia al carrer de Sant Sebastià a causa de la brutícia i la reixa malmesa que evita l'accés a l'autopista C-58. La Generalitat de Catalunya, que és l'administració competent en aquesta matèria, ha resolt aquest problema de seguretat i salubritat a requeriment de l'Ajuntament. En aquest sentit, Sánchez agraeix la intervenció de Marc Sanglas, portaveu de la Comissió de Territori i Sostenibilitat i diputat d'ERC, que es va oferir a traslladar aquest assumpte a la Direcció d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal