fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 24 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El Comitè d'Empresa del Taulí demana "mesures urgents" pel solucionar el col·lapse assistencial -Sanitat- 13/01/2017

El Comitè d'Empresa del Parc Taulí ha enviat una carta al conseller de Sanitat, Antoni Comín, al director del Servei Català de la Salut, David Elvira, i als partits polítics del Parlament de Catalunya, perquè "prengui mesures urgents per resoldre la situació actual de col·lapse" que afecta tots els serveis hospitalaris del país. En la carta s'assegura que "la població requereix solucions immediates i ja no poden esperar més".

El Comitè d'Empresa del Taulí demana "mesures urgents" pel solucionar el col·lapse assistencial -Imatge 1-

Els treballadors del Parc Taulí diuen en el text que "està en risc la seguretat dels pacients i, degut a la insuportable pressió assistencial i a la mala gestió dels recursos, si no es fa quelcom immediat, estarà en risc l'excel·lent qualitat assistencial que els professionals han demostrat fins ara".

La carta acaba convidant el conseller, el director general del Servei Català de la Salut i als representants polítics que visitin "les lamentables condicions en què són atesos els usuaris a les nostres urgències i en les que es veuen forçats a treballar els nostres professionals per veure si d'aquesta manera us veieu forçats a destinar més recursos en benefici de la població".

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal