fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 23 de desembre del 2016 -Comunicació- 23/12/2016

Avui hem començat l'Info parlant amb l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, qui ens ha fet una valoració de com ha anat aquest any 2016 que és a punt de finalitzar. També els hem donat tota la informació sobre l'aprovació dels pressupostos per al 2017, els quals van ser aprovats en el Ple Ordinari celebrat ahir dijous.

Info de la setmana: 23 de desembre del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 23 de desembre del 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 23 de desembre del 2016 -Imatge 3-

A la segona hora de l'Info hem conversat amb Sarai Matillas, una jove ripolletenca que des de fa uns anys viu i treballa a Palestina. Allà dirigeix una empresa de fabricació i venda d'espardenyes.

Després de les propostes culturals, hem parlat amb l'escriptor ripolletenc Samuel Valiente qui ens ha parlat de la seva nova novel·la, titulada Solo i que presentarà dimecres a la tarda a la Gurri Taverna.

També els hem informat del que han donat de sí les xarxes socials en els darrers dies, amb la Mireia Folguera i, tot seguit, hem parlat amb el David Rua i la Judit Josa, dos periodistes ripolletencs que també ens han donat la seva visió de com ha anat l'any al municipi.

I hem tancat el repàs de l'actualitat de la setmana parlant amb Joan Giménez, membre de Ripollet Costums i Tradicions, qui ens ha explicat tots els detalls de la Calvacada de Reis la nit del 5 de gener.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: José María Osuna, alcalde de Ripollet; Sarai Matillas, fabricant d'espardenyes a Palestina; Joan Giménez i Gemma Edo, de Ripollet Costums i Tradicions.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal