fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Sanitat- 26/09/2016

Catalunya Sí que es Pot i la CUP portaran al Parlament de Catalunya una proposta de resolució a favor de la residència per a la gent gran a Ripollet. Així ho va confirmar el passat divendres, 23 de setembre, la diputada vallesana Marta Ribas (CSQP) al Club de Jubilats de Ripollet, col·lectiu que està liderant aquesta reivindicació. Ribas, acompanyada de representats locals de Podem, IC i EU, va explicar que, en el termini d'aproximat d'uns dos mesos, la petició podria debatre's a la Comissió d'Afers Socials.

CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Imatge 1-CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Imatge 2-CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Imatge 3-CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Imatge 4-CSQP i la CUP portaran al Parlament la reivindicació de la residència per a la gent gran -Imatge 5-

La diputada de Catalunya Sí que es Pot, Marta Ribas, va anunciar que la proposta detallada de la residència per a la gent gran la farà el govern municipal i que l'avalaran CSQP i la CUP, de manera que "estaran representats els col·lectius locals i també dos grups parlamentaris". Ribas va anticipar les dificultats a què s'enfronta la reivindicació de la residència, ja que "està essent molt difícil actualment que s'incloguin noves propostes de més places d'atenció per dependència o de residència per a gent gran". Segons Ribas, "hi ha un dèficit en concertació de places i en finançament, herència de les retallades brutals dels darrers anys de Convergència i Unió". Per a la diputada, "Ripollet és clarament un exemple d'una necessitat en places residencials, però lamentablement ho tenim arreu del territori i el govern actual tampoc ha posat diners per resoldre aquest decalatge entre les necessitats i la realitat".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal