fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Cap de setmana de #RipolletperlaMobilitat -Serveis- 24/09/2016

L'Ajuntament de Ripollet ha fet enguany una important aposta per la Setmana de la Mobilitat, amb la recuperació del Dia sense Cotxes i diferents actes durant tot el cap de setmana. El dissabte 25 hi haurà activitats amb skate i scooters a càrrec de Bullpark 13, que donarà classes i farà exhibicions i competicions, a la rambla de Sant Esteve, que estarà tancada a la circulació entre Canigó i Pizarro. També és muntarà un stand d'informació de Bicibox i transport públic. A més, a les 18 hores es farà una patinada popular, amb Patins Solidaris. Finalment, diumenge 25 hi haurà una pedalada popular, amb sortida a les 11 del matí del parc dels Pinetons i que està organitzada pel PAME.

Cap de setmana de #RipolletperlaMobilitat -Imatge 1-
Els actes de la Setmana de la Mobilitat, organitzats per les regidories de Mobilitat i Mediambient, van començar el dia 18, amb un circuït sobre rodes al parc dels Pinetons. El dia 22 de setembre, va tenir lloc el Dia sense Cotxes. Durant aquesta jornada, es va poder viatjar gratuïtament en el B-5 a Sabadell. El servei de préstec de bicicletes R-Bici es va plantar durant tot el dia al carrer de Balmes i es van oferir 30 bicis per fer-ne ús gratuïtament, així com assessorament sobre el seu manteniment. També es van poder provar bicicletes elèctriques. Simultàniament, es podia fer fer el joc d'habilitat amb bicicleta 'Evita la caca', al parc del riu Ripoll. A la tarda, es va tallar el trànsit des del carrer del Molí d'en Ginestar fins a l'avinguda del riu Ripoll i la Policia Local va fer un circuït d'educació viària amb bicicleta al carrer de Balmes.

A la presentació de la Setmana de la Mobilitat, el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, va explicar que era "la primera vegada que és fa un programa tan ambiciós", amb el què "es vol fer veure que hi ha alternatives al cotxe", així com "promoure la mobilitat sostenible i la participació ciutadana". És per això, que es tallaen alguns carrils al trànsit de cotxes per fer activitats amb bicicletes, patins i d'educació cívica i viària. A més, durant el dia 22 el bus B-5 va ser gratuït.

També cal destacar que s'ha convocat un concurs fotogràfic per Instagram amb l'etiqueta #RipolletperlaMobilitat

Vegeu al Facebook d'InfoRipollet l'àlbum de fotos del Dia sense Cotxes.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal