fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 de maig del 2016 -Comunicació- 20/05/2016

Avui hem començat l'Info parlant amb David Fontanals, regidor de Patrimoni i Memòria Històrica, qui ens ha detallat els actes que tindran lloc aquest cap de setmana per celebrar la Nit i el Dia Internacional dels Museus i que tindran com a escenari el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata.

Info de la setmana: 20 de maig del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 de maig del 2016 -Imatge 2-

També hem conversat amb l'Ariadna, l'Alba, la Paula, l'Edgar, el Javier i una altra Paula, alumnes de primer d'ESO de FEDAC, els quals ens han explicat l'interessant projecte solidari que han engegat sota la supervisió de la seva professora, l'Ester Resal.

Per últim, hem conversat amb Alba Martínez, la 'pintora de somnis', que ha estat la guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major 2016. Ens ha explicat en què ha consistit la seva proposta i quins seran els seus propers projectes artístics.

A l'Info d'avui també els hem fet diferents propostes culturals tant d'aquest cap de setmana com de la setmana vinent i els hem ofert la crònica esportiva de la mà del nostre company Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Els alumnes de primer d'ESO de FEDAC amb la seva tutora; i David Fontanals, regidor de Patrimoni i Memòria Històrica.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal