fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Encara no hi ha notícies de la ripolletenca de 63 anys desapareguda des del 6 de maig -Societat- 20/05/2016

Encara no hi ha notícies de Josefa Villalba, la veïna de 63 anys desapareguda el 6 de maig cap a les nou del matí. El darrer cop que va ser vista va ser al carrer de Federico García Lorca, a l'alçada del centre de rehabilitació. Portava un abric marró i pantalons verd fosc.

Encara no hi ha notícies de la ripolletenca de 63 anys desapareguda des del 6 de maig -Imatge 1-Encara no hi ha notícies de la ripolletenca de 63 anys desapareguda des del 6 de maig -Imatge 2-

Des del primer dia de la seva desapació l'han estat buscant diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, policies locals dels municipis veïns, Protecció Civil, Associacions de Defensa Forestal i desenes de voluntaris. Unes tasques de recerca que encara continuen.

Els primers dies de la desaparició de la dona, les tasques de recerca es van centrar en una zona boscosa propera al riu Ripoll, entre Ripollet i Cerdanyola, sense que es trobés cap pista. A mesura que han passat els dies, el perímetre de recerca s'ha anat ampliant fins a abastar zones urbanes. De fet, fonts properes a la desapareguda apunten que podria estar amagada perquè ja havia desaparegut un parell de cops abans i va ser trobada amagada entre canyes.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal