fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Uns 200 corredors prenen part a la 20a Milla Urbana de Ripollet -Esport- 09/05/2016

Aquest dissabte, 7 de maig, la rambla de Sant Jordi es va omplir de gom a gom per gaudir de la 20a Milla Urbana-Memorial Juan Suárez. La cursa es recuperava després de la suspensió de l'any passat. "És una satisfacció poder-la tornar a celebrar, era un objectiu clar que ens havíem marcat per a aquest any com a nova Junta Directiva i, després dels nervis i de tota la preparació, fem una valoració positiva encara que ens hagués agradat comptar amb més participació", explicava Núria Puig, presidenta del Ripollet Unió Atlètica (RUA). La Milla Urbana està organitzada pel Ripollet Unió Atlètica (RUA), i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona.

Uns 200 corredors prenen part a la 20a Milla Urbana de Ripollet -Imatge 1-Uns 200 corredors prenen part a la 20a Milla Urbana de Ripollet -Imatge 2-Uns 200 corredors prenen part a la 20a Milla Urbana de Ripollet -Imatge 3-Uns 200 corredors prenen part a la 20a Milla Urbana de Ripollet -Imatge 4-

En l'edició d'aquest any, hi han pres part uns 200 atletes, una xifra que el RUA espera incrementar en les pròximes edicions. "El nostre principal objectiu de futur és augmentar la participació, sobretot en el cas dels infants i dels nostres veïns de Ripollet; són distàncies molt assequibles i volem involucrar més la nostra població escolar, i també volem que els ripolletencs s'engresquin a prendre part en la prova", ha indicat Núria Puig.

L'entrega de premis als guanyadors de les diferents categories va anar a càrrec del regidor de Cultura, Oriol Mor, qui va voler destacar el paper del RUA: "S'ha de destacar l'esforç i la tasca que duu a terme el Ripollet Unió Atlètica, que és qui lidera aquest esdeveniment i es posa en contacte amb la resta de clubs per estendre aquest teixit associatiu". Segons Mor, "poder recuperar la Milla Urbana ha estat un primer pas i ara hem de tractar que la Milla continuï creixent.

Cal destacar que els guanyadors de les categories Sènior van ser Carlos Díaz (CA Canovelles) i Laura Rodríguez (Botías). En la Cursa Popular, els primers classificats van ser Alberto Prieto i la mateixa Núria Puig (RUA). Com cada any, hi ha una molt alta presència de corredors del RUA. La resta de resultats per categoria i cursa es pot consultar en els documents adjunts a aquesta notícia.

Fotos: Marc Mata.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,3 Mb - ripollet-esp-milla-urbana-resultats-categoria-070516.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,28 Mb - ripollet-esp-milla-urbana-resultats-cursa-070516.pdf 

Continguts relacionats amb aquest:
- La Milla Urbana celebra la seva 20a edició [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal