fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Gran festa per conscienciar sobre la campanya de recollida d'excrements a la via pública -Medi Ambient- 29/04/2016

Dins del marc de la campanya sobre els excrements de gos a la via pública, el 30 d'abril s'organitzarà una festa al parc de Rizal en què hi haurà música, tallers i activitats diverses de conscienciació. L'esdeveniment començarà a les 11 del matí i hi participaran diverses entitats que ja han realitzat altres actes de conscienciació per a la recollida dels excrements de gossos, com l'Esplai L'Estel, Mamicria, o les AMPA de Ripollet.

Gran festa per conscienciar sobre la campanya de recollida d'excrements a la via pública  -Imatge 1-Gran festa per conscienciar sobre la campanya de recollida d'excrements a la via pública  -Imatge 2-

També s'estan repartint díptics informatius que es repartiran per tot el municipi. Els excrements al carrer dificulten la mobilitat i són un problema higiènic. Des de l'Ajuntament, es calcula que els gossos censats a Ripollet generen 300 quilos d'excrements al dia i 110 tones l'any. És una quantitat que equival a cobrir tot el camp de futbol amb una capa de dos centímetres, o omplir una quarta part de la piscina municipal.

Per aquest motiu, des del consistori es recorda que recollir aquests excrements té un cost anual de més de 80.000 euros. Per aquest motiu, el fet de no recollir els excrements a la via pública comporta una sanció de fins a 150 euros.

M. L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal