fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Ripollet participa en la constitució de la Taula Comarcal de Salut -Sanitat- 24/02/2016

La regidora de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, Mònica Laborda, va participar dimarts, 23 de febrer, en la constitució de la Taula Comarcal de Salut, aprovada al darrer Consell d'Alcaldes i Alcaldesses. Una de les primeres accions d'aquest ens serà la redacció d'un document marc que reculli les inquietuds dels municipis del Vallès Occidental en matèria sanitària i traslladar-les al conseller de Salut, Antoni Comín, amb qui el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ja ha demanat una reunió.

Ripollet participa en la constitució de la Taula Comarcal de Salut -Imatge 1-

La Taula Comarcal de Salut està formada pels ajuntaments del Vallès Occidental i vol ser una veu comuna que permeti actuar davant la Generalitat de Catalunya per pal·liar els dèficits que actualment pateix el sistema sanitari fruit de la disminució del pressupost acumulada els darrers anys. Aquests dèficits afecten les llistes d'espera, les urgències, les derivacions, el tancament de llits o l'atenció en salut mental, entre altres qüestions.

Participació a la Central de Compres del Món Local

Per altra banda, Ripollet és un dels municipis del Vallès Occidental que adquireixen productes o serveis a través de la Central de Compres del Món Local, un servei impulsat per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i en el que participen el 91% dels municipis de la vegueria de Barcelona (que comprèn les comarques del Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Garraf, Maresme, Baix Llobregat i Alt Penedès).

Per productes i serveis, 21 dels 23 municipis del Vallès Occidental que participen de la Central de Compres del Món Local es beneficien de les tarifes del subministrament elèctric, 12 del subministrament de gas natural, 11 contracten el servei d'assegurances, 6 han adquirit vehicles policials o de serveis generals, 2 equips multifunció o d'impressió, 5 paper d'oficina i 1 maquinària tècnica.


Foto: La regidora Mònica Laborda (quarta per l'esquerra, d'esquenes), durant la reunió de la Taula Comarcal de Salut.

E.P.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal