fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Medi Ambient- 03/02/2016

Durant aquesta primera setmana de febrer, s'iniciaran unes tasques de retirada de branques mortes a la zona verda dels pisos del sindicat. Els treballs també es basaran en el sanejament de les branques que es trobin en mal estat, i en la reducció del pes de moltes branques per evitar que, en un moment de vent, puguin caure. Aquests arbres presenten alguns problemes d'estabilitat, com a conseqüència de podes mal efectuades fa molts anys i que van provocar canvis en la seva estructura. Per les ferides efectuades en el tronc dels arbres, a més, van penetrar bacteris, fongs i virus que van provocar malalties i infeccions que els van debilitar per dins, fent-los inestables en cas de ventades i temporals.

Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Imatge 1-Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Imatge 2-Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Imatge 3-Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Imatge 4-Comencen els treballs de neteja dels arbres als pisos del sindicat -Imatge 5-

Els treballs de sanejament es realitzen per poder gaudir d'uns arbres sans i en bones condicions. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) els reconeix com a imprescindibles pels beneficis que reporten. Els arbres regulen la temperatura de la ciutat, redueixen el soroll i retenen la pols evitant que entrin als habitatges. Proporcionen oxigen i netegen l'aire de les emissions atmosfèriques de CO2. Els arbres afavoreixen la biodiversitat, i són de gran valor estètic i paisatgístic.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal