fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Esport- 13/01/2016

El 34è Cros Vila de Ripollet va aplegar diumenge passat, 10 de gener, més de 1.000 atletes al parc dels Pinetons. Entre tots ells, hi havia uns 500 escolars de Ripollet. Cal destacar, d'entre les diverses categories que es van disputar al llarg del matí, l'actuació d'Ahlam El Kakdi (Lleida UA) i d'Enrique Luque (Riosrunning Team), que es van imposar en les categories de Sènior femení i masculí. En la categoria de Veterans, van pujar a dalt de tot del podi María José Gajete (Club Casboi) i Mario Suárez (UA Rubí). Per últim, en la cursa Popular, els guanyadors femení i masculí van ser Florence Bertholet i Joan Alarcón (Oju ke passu). El 34è Cros Vila de Ripollet i Cros Local és una prova atlètica organitzada pel Ripollet Unió Atlètica (RUA) i el Patronat Municipal d'Esports (PAME).

Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Imatge 1-Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Imatge 2-Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Imatge 3-Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Imatge 4-Més de 1.000 atletes participen en el 34è Cros Vila de Ripollet -Imatge 5-

L'organització del Cros no és possible sense la implicació dels voluntaris de l'entitat, que des de la tarda de divendres fins al mateix diumenge van treballar en la preparació dels dorsals, el muntatge del circuit i, no menys important, el seu desmuntatge. A més, els voluntaris van col·laborar en el control de les curses i en els punts d'avituallament. Els responsables del servei de bar també van donar el millor de si mateixos per servir a tothom sense cap incidència remarcable.

Actuació dels atletes del RUA
Com cada any, el RUA va aportar a la prova un bon nombre de corredors en totes les categories. Quatre d'ells van realitzar una actuació molt destacable, enfilant-se a places de podi. Aquests són: Erik Pasamonte (2n en categoria Prebenjamí masculí), Hugo Serrano (3r a Prebenjamí masculí), Marc Quirant (3r a Benjamí masculí) i Clàudia Martínez (3a a Júnior femení).

Entre la 5a i 10a posició el club ripolletenc hi va col·locar fins a 6 atletes més. En total, van participar en el Cros més de 30 corredors del Ripollet Unió Atlètica. La celebració del 34è Cros Vila de Ripollet coincideix amb el relleu al capdavant del RUA, ja que la cita esportiva va servir per escenificar el canvi de la junta directiva de l'entitat.

Fotos: Imatge grupal del RUA a càrrec de Pere Arqueros i fotografies de les curses de Marc Mata.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal