fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Resposta del govern sobre la futura benzinera al Martinet -Societat- 25/11/2015

En relació amb les informacions aparegudes sobre la futura ubicació d'una benzinera al polígon del Martinet, el govern municipal vol fer les puntualitzacions següents:

Al mes de setembre de 2014 l'empresa Pet Way SL, demana la instal.lació d'una benzinera al polígon del Martinet. Aquesta petició s'ajusta a la normativa vigent i tot el procediment s'ha fet com marca la llei.

En aquesta petició fins i tot s'han tingut en compte criteris i millores per minimitzar possibles impactes al medi ambient i salut, com ara mesures expresses d'emissions de compostos volàtils orgànics (COV).
L'activitat també compta amb l'informe favorable de la direcció de Serveis Ambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb aquests antecedents cal evidenciar que el govern municipal hauria incorregut en delicte de prevaricació si no hagués firmat el permís d'inici obres i activitats, ja que l'empresa reunia tots els requisits per poder-ho fer.

Tot i això, el nou govern municipal comparteix molts dels arguments que s'exposen: és cert que hi ha suficients benzineres al municipi i que el que realment necessita Can Mas són equipaments pel barri.

Per aquesta raó, des de que el govern va prendre possessió ha pres les decisions següents:
· Doblar a les ordenances fiscals el cost de la instal·lació de noves benzineres, precisament perquè amb les existents ja n'hi ha prou.
· Celebrar una assemblea oberta parc Rizal per tal d'estudiar amb els veïns dels barri de Can Mas com podem donar de nou vida al parc i com recuperem les oficines adquirides en el pla de barris.
· Recollir en el pla de mobilitat, que s'obrirà a la participació ciutadana les properes setmanes, la necessitat de descongestionar el trànsit del carrer Sant Jaume i fer-lo més segur pels infants de Martinet.

I a més, en la nostra agenda tenim:

· Posar a treballar tècnics de l'Ajuntament en aquest tema i explorar què es pot i no es pot fer.
· Dialogar amb els pares i mares de Martinet. De fet, ja està fixada una reunió per aquest dimecres, 25 de novembre.
· Mediar entre l'escola Martinet, el barri de Can Mas i l'empresa sol.licitant, per tal d'aconseguir un acord el més satisfactori possible pel barri i l'escola.


Resposta del govern sobre la futura benzinera al Martinet -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal