fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Joventut destaca la participació i positivitat del Survival Zombie -Joventut- 17/11/2015

El regidor de Joventut, Oriol Mor, ha agraït en nom de l'Ajuntament la reacció i participació de la ciutadania durant les activitats organitzades dissabte a la tarda nit, amb la celebració del RIPstock, el RIPotapes i el Survival Zombie. Segons Mor, l'expectació creada es va convertir en "participació, positivitat i convivència", amb milers de persones al carrer amb ganes de passar-ho bé.

Joventut destaca la participació i positivitat del Survival Zombie -Imatge 1-

El regidor reconeix que "hi ha coses a millorar" i que amb 2.400 participants és normal que es produïssin petites lesions i caigudes, però assegura que no hi ha cap incident remarcable. Aquesta setmana la Regidoria mantindrà reunions de valoració amb tots els organitzadors implicats, com ara Real World Games, la UBR, els paradistes del Mercat Municipal i el Gremi d'Hostaleria, per tal de fer pública una valoració conjunta i detallada de l'esdeveniment. Mor ja ha avançat que no descarta una segona edició del Survival Zombie a Ripollet per a l'any vinent.

Els comerciants, molt contents
La UBR, per la seva part, també ha fet una valoració del RIPstock "súper positiva". L'entitat assegura que "va haver-hi més gent que mai", essent una jornada "per donar-se a conèixer o recordar on estem", a banda de destacar que la venda, en general, també va ser molt bona. La UBR creu que "va ser un encert" organitzar el RIPstock i el RIPotapes aprofitant el Survival Zombie i apunta que la seva nova línia de treball consisteix en "coordinar actuacions i treballar de la mà de les entitats de Ripollet, de qualsevol tipus, per donar vida al poble, animar i engrescar a la gent, d'aquesta manera tothom surt beneficiat". Pel que fa al Mercat Municipal, els paradistes estan molt contents de la primera edició del RIPotapes, en veure superades totes les seves expectatives. No només van vendre totes les tapes que havien preparat, sinó que a més van haver de preparar més sobre la marxa.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal