fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El RUA tampoc col·laborarà amb la Cursa de Festa Major -Esport- 24/07/2015

Ripollet Unió Atlètica (RUA) ha anunciat que no participarà, ni donarà "cap tipus de col·laboració ni suport" a la Cursa de Festa Major, segons es llegeix en un comunicat de l'entitat. La decisió es deriva de l'assemblea extraordinària que el club va celebrar el 29 d'abril i on es va decidir mantenir-se al marge en cap cursa organitzada pel Patronat Municipal d'Esports (PAME) "fins que l'estat de la nova pista del Poliesportiu i el seu carril exterior fos el pactat entre el club i la Regidoria d'Esports".

El RUA tampoc col·laborarà amb la Cursa de Festa Major -Imatge 1-El RUA tampoc col·laborarà amb la Cursa de Festa Major -Imatge 2-

Des de l'entitat s'assegura que han mantingut contactes amb l'actual regidor d'Esports, Ramiro Moldes, però, tot i que "la disposició del nou regidor és correcta per tal de trobar una solució per aquest conflicte, encara no s'ha pogut fer cap millora, ni trobar solució a les millores demanades". En aquest sentit, el RUA espera que "amb la predisposició del nou regidor i el seu equip, puguem trobar una solució a un problema que entenem no han generat ells, i que ha sigut heretat de l'anterior Regidoria".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal