fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
El Concurs de Grups Locals de Festa Major ja té guanyadors -Joventut- 08/07/2015

El jurat del Concurs de Grups Locals de Festa Major ja ha fet públic el seu veredicte. Com a grup teloner del concert del dissabte, s'ha escollit a Los animalitos del bosque. Per altra banda, els tres grups que actuaran diumenge, 30 d'agost, al concert de grups locals són Camaleón, Moonshide i Tales of Gaia.

El Concurs de Grups Locals de Festa Major ja té guanyadors -Imatge 1-El Concurs de Grups Locals de Festa Major ja té guanyadors -Imatge 2-El Concurs de Grups Locals de Festa Major ja té guanyadors -Imatge 3-El Concurs de Grups Locals de Festa Major ja té guanyadors -Imatge 4-


En total, s'han presentat al concurs un total de 8 grups de Ripollet. El jurat ha valorat molt positivament la qualitat musical de tots els que s'han presentat i també la varietat d'estils. Els quatre grups que han estat seleccionats s'enduen un premi en metàl·lic de 350 euros. Los animalitos del bosque actuaran en el concert de dissabte a l'escenari del parc dels Pinetons. Per altra banda, el concert de Camaleón, Moonshide i Tales of Gaia serà diumenge al parc d'Oriol Martorell.

El concurs té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi de Ripollet i està organitzat per la Regidoria de Joventut, dins dels actes de Festa Major. Enguany, el jurat ha estat format per dos joves vinculats a KFTÓ, una jove de KFTÍ, un jove d'una entitat juvenil i dos d'entitats culturals.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal