fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 26 de juny de 2015 -Comunicació- 26/06/2015

Avui hem començat l'Info repassant les notícies més destacades de l'actualitat de la vila, posant especial èmfasi en l'acte institucional que aquest migdia s'ha dut a terme a l'Ajuntament de Ripollet en commemoració del Dia Internacional de l'Alliberament Lèsbic, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual. Hem parlat amb Fran Sánchez, nou regidor de Polítiques LGTBI, que ens ha detallat l'activitat que durà a terme al capdavant d'aquesta regidoria, pionera a tot Catalunya.

Info de la setmana: 26 de juny de 2015 -Imatge 1-Info de la setmana: 26 de juny de 2015 -Imatge 2-


Han visitat els estudis de Ripollet Ràdio la Verònica Castillo i l'Esther Rasal, dues mestres de l'escola FEDAC de Ripollet, que ens han parlat del projecte La lluita contra el Bullying. Es tracta d'un treball que han dut a terme els alumnes de 1er d'ESO del centre.

Per últim, ens han acompanyat Toni Humet i Jordi Clarà, president i secretari de l'entitat Motor Clàssic Ripollet. Ambdós ens han donat detalls sobre la primer edició de la Ripoclàssic, una trobada de vehicles clàssics que es durà a terme diumenge vinent.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podran escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de ripolletradio.cat.

Fotos: Verònica Castillo i Esther Rasal, mestres de l'escola FEDAC de Ripollet, i Toni Humet i Jordi Clarà, president i secretari de Motor Clàssic Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal