fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La bandera LGTBI ja oneja a l'Ajuntament -Societat- 26/06/2015

L'equip de govern va organitzar el 26 de juny un acte institucional en commemoració del Dia de l'Alliberament LGBTI. Després dels parlaments, la bandera LGBTI va ser hissada en un de les astes de l'Ajuntament.

La bandera LGTBI ja oneja a l'Ajuntament -Imatge 1-

El regidor de Polítiques LGBTI, Fran Sánchez, va apuntar que era 'un dia històric, perquè ens ha costat molt' que la bandera de l'arc de Sant Martí pogués onejar a l'Ajuntament. Sánchez també va recordar que Ripollet ha estat pioner en la implementació de a la Llei contra l'Homofòbia que va aprovar el Parlament de Catalunya a l'octubre.

Per la seva banda, el president de l'Observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, no va amagar la seva emoció pel que va considerar 'un moment molt gran' i va instar a seguir treballant 'perquè Ripollet sigui un referent en les reivindicacions LGBTI'.

Finalment, l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va subratllar que la hissada de la bandera LGBTI 'hauria de ser un fet totalment normal a totes les institucions públiques'. Osuna va afegir que els ajuntaments 'hem de treballar per eradicar l'homofòbia'.

L'alcalde també va remarcar que 'els símbols són importants perquè són una forma de fer visible aquesta reivindicació i també són un homenatge a les víctimes de l'homofòbia'.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal