fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Més de 300 persones caminen a Ripollet contra el tabac -Medi Ambient- 08/06/2015

Més de 300 persones van participar dissabte passat, 6 de juny, a la caminada popular amb motiu del Dia Mundial sense Fum, sota el lema 'Activa't per un món sense fum'. La jornada tenia els objectius de conscienciar contra el consum de tabac i potenciar els hàbits saludables. Estava organitzada per les regidories de Salut Pública, Serveis Socials i Educació, el PAME, l'Institut Català de la Salut i els centres d'atenció primària Els Pinetons, Ripollet i Cerdanyola-Ripollet.

Més de 300 persones caminen a Ripollet contra el tabac -Imatge 1-Més de 300 persones caminen a Ripollet contra el tabac -Imatge 2-Més de 300 persones caminen a Ripollet contra el tabac -Imatge 3-Més de 300 persones caminen a Ripollet contra el tabac -Imatge 4-


La Caminada va sortir del brollador del parc dels Pinetons en direcció al Riu Ripoll, per acabar a davant de les instal·lacions del Patronat Municipal d'Esports. El doctor Josep Mampel va dirigir una sessió d'escalfament prèvia i una altra d'estiraments durant el recorregut, on també es va donar avituallament. Un cop al Poliesportiu, els participants van poder participar a diverses activitats esportives dirigides. L'acte va acabar amb el sorteig de material esportiu entre tots els dorsals. 

J.S./R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal