fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Divendres s'acaben les inscripcions pels casals d'estiu de La Gresca -Joventut- 21/05/2015

Aquest divendres, 22 de maig, finalitza el termini per inscriure's als Casals d'Estiu d'enguany. Els interessats encara es poden adreçar de 10 a 14 hores a l'Esplai La Gresca per poder matricular-se. Els Casals d'Estiu d'enguany tindran lloc del 29 de juny al 31 de juliol, en el cas dels infants de 3 a 12 anys, a les escoles Tiana, Ginesta i el Martinet. Es podrà demanar també la setmana extra del 22 al 26 de juny. Els joves de 12 a 17 anys realitzaran les seves activitats al Casal Jove entre el 29 de juny al 24 de juliol.

Divendres s'acaben les inscripcions pels casals d'estiu de La Gresca -Imatge 1-Divendres s'acaben les inscripcions pels casals d'estiu de La Gresca -Imatge 2-Divendres s'acaben les inscripcions pels casals d'estiu de La Gresca -Imatge 3-
Per altra banda, també hi ha la possibilitat d'inscriure's en les colònies infantils i juvenils. Els infants de 3 a 12 anys aniran del 29 al 31 de juliol a la Rectoria de la Selva, al terme municipal de Navès. Els joves, d'entre 12 i 17 anys, aniran al terreny d'acampada Camarassa, a la Noguera, del 26 al 31 de juliol. Tota la informació relativa als preus i els horaris es pot consultar a la pàgina web de l'Esplai La Gresca.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal