fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Joventut- 14/04/2015

El passat dissabte, 11 d'abril, el KFTÍ del Casal de Joves va celebrar els seus 10 anys com a servei públic municipal d'educació no formal i ho va fer amb una festa plena d'activitats i tallers dirigides a adolescents. Graffiti, tricking, campionat de ping pong i futbolí van ser les activitats amb les que es va iniciar la festa.

Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Imatge 1-Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Imatge 2-Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Imatge 3-Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Imatge 4-Joves i famílies celebren plegats el 10è aniversari del Kftí -Imatge 5-

La celebració també va comptar amb l'actuació dels Rhythm'n'Moyo i Beatbox, amb Daniel Pulmón, que va oferir un concert de percussió electrònica i oral. A més, durant tota la tarda es va poder gaudir de sessió amb DJ. Una de les activitas que més va agradar va ser l'exhibició i taller de circ amb malabars, cordes, trapezi i equilibris. Un gran graffiti recorda al pati del Centre Cultural els 10 anys del kftí, un servei pel qual han passat més de 200 joves de Ripollet.

A la festa es van sumar joves "exkftís" que van estar dels 12 als 17 anys al servei i que continuen participant al casal. També hi van ser presents l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i el regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez, els quals van agrair la participació del jovent a la festa, així com de tots els nois i noies que ha passat per KFTÍ al llarg d'aquest 10 anys. La regidoria ha fet una valoració molt positiva de l'activitat, amb la que volien donar a conèixer aquest servei educatiu com un espai de referència en el municipi d'educació no formal per a joves de 12 a 17 anys.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal