fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Nens i adults participen a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Ripollet -Societat- 13/03/2015

El passat divendres, 6 de març, l'assemblea comarcal de Creu Roja va realitzar un activitat sobre coeducació i igualtat de gènere, en el marc dels actes organitzats per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i la Taula de Dones, per commemorar el 8 de març. L'activitat va consistir en una gimcana de coeducació, amb la participació d'una vintena de nens i nenes i sis voluntaris de Creu Roja Joventut.

Nens i adults participen a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Ripollet -Imatge 1-Nens i adults participen a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Ripollet -Imatge 2-Nens i adults participen a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Ripollet -Imatge 3-Nens i adults participen a les activitats del Dia Internacional de les Dones a Ripollet -Imatge 4-

L'objectiu era oferir un espai de diversió amb materials, activitats i recursos didàctics que permetessin desenvolupar valors i actituds d'igualtat entre sexes, pilar fonamental de l'ideari de CRJ. La gimcana constava de 5 proves, realitzades per parelles mixtes i dues proves d'habilitat intermèdies, com ara preparar la bugada, fer la compra o parar la taula. Cada participant va rebre una xapa del dia 8 de març, per la seva actitud positiva davant la coeducació i el repartiment just i equitatiu en les tasques domèstiques.

Xerrades, espectacles i altres activitats
Les activitats del programa d'enguany són ven diverses i van començar el passat dia 5, amb un taller sobre conciliació laboral i familiar de les dones, a càrrec de la psicòloga del SIAD i mediadora Myriam Gutiérrez, que va comptar amb una trentena de participants.

Divendres, dia 6, a banda de la gimcana de Creu Roja, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell es va sumar a la programació, amb l'espectacle Penèlope de Pepa Plana, que va comptar amb una gran assistència de públic i un col·loqui posterior. El 8 de març, diumenge, Dones per la Igualtat va realitzar una caminada pel vial del riu Ripoll i La Careta Teatre va oferir un espectacle al Centre Cultural amb lectura dramatitzada de poemes sobre dones. Els actes van continuar dimarts, amb una sessió de contes sobre dones a càrrec de Jordina Biosca, a la Biblioteca.

La propera activitat tindrà lloc aquest divendres, 13 de març, amb l'espectacle Cabaret poètic descabellat, a càrrec de participants del projecte Descabelladas, tallers de desdramatització per a dones afectades de càncer, malalties cròniques i diversitat funcional. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir al Centre Cultural. Serà a les 19 hores al Teatre Auditori del Mercat Vell.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal