fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La celebració del Dia Internacional de les Dones ofereix més d'una desena d'activitats -Societat- 06/03/2015

Durant tot el mes de març es pot gaudir a Ripollet d'un bon nombre d'activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Un any més, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat compta amb la col·laboració d'un bon nombre d'entitats i altres departaments municipals, la majoria dels quals formen part de la Taula de Dones. Activitats per conscienciar sobre el paper de la dona i sobre les desigualtats encara persistents en una societat que continua essent patriarcal. El programa comença el dijous, 5 de març, amb el taller 'Jo concilio, tu concilies, ella...', a càrrec de la psicòloga del SIAD i mediadora Myriam Gutiérrez.

La celebració del Dia Internacional de les Dones ofereix més d'una desena d'activitats -Imatge 1-
  • Gimcana per la coeducació i la igualtat de gènere. Diferents activitats grupals que duran a terme els nens i nenes de Ripollet, amb l'objectiu de treballar la coeducació. Divendres, 6 de març, a les 17 h. Inscripcions al 936916161, demanar per Rosario. Organitzat per Creu Roja. 
  • Teatre. Penélope. A càrrec de Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura 2014). La Penèlope d'aquest espectacle no és la dona resignada que espera l'heroi de l'Odissea, Ulisses, sinó una dona que mou els fils de la seva vida i que es revela contra el destí. Tothom que porti la foto d'una dona, amb el nom i, si és possible, els motius per la qual la considera important, podrà comprar una entrada per a l'espectacle al preu de 10 euros. Reserva d'entrades: 93 691 94 06 i . Divendres, 6 de març, a les 21 h. Teatre Auditori del Mercat Vell. Organitzat per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. 
  • Poemes dramatitzats. A càrrec de La Careta Teatre. Lectura dramatitzada de poemes sobre dones interpretats i cantats per diferents dones i un gag còmic sobre un home que no fa cas a la seva dona i les diferents cares que ella adopta. Diumenge, 8 de març, a les 11.30 h. Sala d'actes del Centre Cultural. Organitzat per La Careta Teatre. 
  • Caminada per les dones. Caminada commemorativa de les dones pel vial del riu Ripoll. Diumenge, 8 de març, a les 9 h. Poliesportiu municipal. Organitzat per l'Associació Dones per la Igualtat. 
  • Hora del conte. Dones de rosses i melindroses i, de brutes i perilloses. A càrrec de Jordina Biosca. Sobre dones tendres i seductores, però també dures, fredes i manipuladores, tant entre elles, com amb tots els que les envolten. Dimarts, 10 de març, a les 19.30 h. Sala d'actes de la Biblioteca Municipal. Organitzat pel Patronat Municipal de Cultura. 
  • Exposició. Dones d'Acció Fotogràfica. Exposició fotogràfica. Del 10 al 31 de març. Sala d'Art del Centre Cultural. Organitzat pel Patronat Municipal de Cultura. 
  • Espectacle. Cabaret Poètic Descabellat. A càrrec de Descabelladas. Espectacle realitzat per les participants del projecte Descabelladas, tallers de desdramatització per a dones afectades de càncer, malalties cròniques i diversitat funcional. Projecte-espectacle dirigit per Teresa Urroz, Isabel Díaz i Alicia Martel. Les entrades són gratuïtes i es podran recollir al Centre Cultural. Divendres, 13 de març, a les 19 h. Teatre Auditori del Mercat Vell. Organitzat per l'Associació Dones per la Igualtat i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat 
  • Taller de Chi-Kung. A càrrec de Juan Revuelto. Teràpia medicinal d'origen xinés, que es basa en la importància de canalitzar de manera adequada l'energia vital. Dimarts, 17 de març, a les 18 h. Sala d'actes del Centre Cultural. Organitzat per l'Associació Ripollet, de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica. 
  • Taller de Reiki. A càrrec de Soledad Villar González, mestra de Reiki Mètode Tradicional. Taller pràctic per conèixer què és el reiki i que tothom pot utilitzar-lo en la seva vida diària per tal d'aconseguir benestar i millor qualitat de vida. Dimecres, 18 de març, a les 18.30 h. Sala d'actes de la Biblioteca Municipal. Organitzat pel Patronat Municipal de Cultura 
  • Xerrada-Debat. Coeduquem per la igualtat. Per què? Com ho podem fer? A càrrec de Projecte Ella. Activitat sobre com podem evitar des de l'àmbit familiar la socialització sexista que pateix la infància i la importància de la coeducació per fer front als estereotips de gènere. Dilluns, 23 de març, a les 18 h. Sala d'Actes del Centre Cultural. Organitzat per Mamicria Ripollet. 
  • Cinefòrum. Grace de Mònaco. Als 33 anys, Grace Kelly, una gran estrella d'Hollywood, va renunciar a la seva carrera com a actriu convertir-se en Sa Altesa Sereníssima la Princesa Gràcia de Mònac. Dimecres, 25 de març, a les 19 h. Sala d'actes del Centre Cultural. Organitzat per l'Associació Dones per la Igualtat. 
  • Cinefòrum. Data i hora per concretar. Centre de formació de persones adultes Jaume Tuset. Organitzat per l'Associació Cultural Jaume Tuset.

R.H./L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal