fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Oberta a la circulació la nova rotonda d'accés a Montcada i l'autopista -Urbanisme- 05/02/2015

Un mes abans del previst, el 5 de febrer s'ha obert al trànsit la nova rotonda, situada al final del carrer de Sant Jaume, d'enllaç amb Montcada i l'autopista C58, que ha tingut un cost de 495.000 euros, finançats per la Diputació. La construcció, que ha durat 5 mesos, ha anat a càrrec de Regesa i la direcció d'obres de Siena.

Oberta a la circulació la nova rotonda d'accés a Montcada i l'autopista -Imatge 1-Oberta a la circulació la nova rotonda d'accés a Montcada i l'autopista -Imatge 2-Oberta a la circulació la nova rotonda d'accés a Montcada i l'autopista -Imatge 3-Oberta a la circulació la nova rotonda d'accés a Montcada i l'autopista -Imatge 4-

40 metres de diàmetre
L'obra suposa una important millora en la circulació de la zona i també en la imatge d'aquesta porta d'entrada a Ripollet. Es tracta d'una rotonda de 40 metres de diàmetre i dos carrils, que permetran el pas de tot tipus de vehicles. Té un acabat de baix manteniment i el disseny de l'anella a base de franges d'àrids de diferents textures i colors.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha mostrat la seva satisfacció per l'acabat. També ha recomanat que es continuï utilitzant l'itinerari pel vial del riu Ripoll, per tal de descarregar el trànsit del centre de la vila.

Feines col·laterals
L'obra també ha inclòs la desviació de la canalització del gas, instal·lació d'una il·luminació perimetral i nova senyalització. Així mateix, s'ha fet una vorera per al pas de vianants per la banda nord de la rotonda. Pròximament, s'adequarà el talús, actualment propietat de l'Incasol i es retiraran les tanques publicitàries. En endavant, aquest tram de la carretera 1411 passarà a ser competència municipal.

Fotos:
- detall de l'acabat de la rotonda, amb diferents franges d'àrids
- visita d'obres de l'alcalde, Juan Parralejo, i la regidora d'Urbanisme, Rosa Martín
- vista general
- operaris retirant les tanques moments abans d'obrir els carrils a la circulació




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal