fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Xerrada al PAME sobre els valors de l'esport extraescolar -Esport- 17/12/2014

El Patronat Municipal d'Esports va realitzar el passat dimarts, 16 de desembre, una xerrada, dirigida principalment als pares i mares i també a tècnics esportius, per parlar del seu paper en l'esport extraescolar.

Xerrada al PAME sobre els valors de l'esport extraescolar -Imatge 1-Xerrada al PAME sobre els valors de l'esport extraescolar -Imatge 2-

La xerrada, sota el títol 'Els pares fora de joc. Quin rol tenen els pares i les mares en l'esport extraescolar?', va tenir lloc al Poliesportiu de Ripollet i va anar a càrrec del psicòleg de l'esport Pere Alastrué, que ha col·laborat en diverses actuacions de promoció dels valors educatius de l'esport promogudes per la Diputació de Barcelona. A l'acte es va parlar dels valors educatius de l'esport, les funcions dels pares i mares i els objectius de l'esport en edat escolar.

Comarcal de natació escolar al poliesportiu
La piscina coberta del Poliesportiu va acollir, el passat dissabte 13 de desembre, la fase local de natació dels JEEC (Jocs Esportius Escolars de Catalunya). La prova va comptar amb la participació de 54 nedadors, d'entre 5 i 16 anys, la majoria de l'Escola de natació del PAME (49), però també de les escoles El Martinet (2), Tatché (2) i Gassó (1). La prova era classificatòria per a les diferents fases comarcals, que se celebraran a Montcada i Reixac (24 de gener), Ripollet (7 de febrer) i Badia del Vallès (21 de març). La trobada final tindrà lloc el 25 d'abril a Cerdanyola del Vallès. Aquests municipis formen part del CEVOS (Consell Esportiu Vallès Occidental Sud).

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal