fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 9 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Bona valoració de la jornada contra la violència masclista a Ripollet -Societat- 11/12/2014

El passat dijous, 27 de novembre, amb motiu del Plenari del Protocol d'atenció a les dones en situació de violència masclista a Ripollet, va tenir lloc una jornada formativa sobre l'intercanvi d'informació i protecció de dades per a la coordinació del protocol de violència. Aquesta jornada estava adreçada a tots els agents professionals que hi intervenen en aquesta problemàtica.

Bona valoració de la jornada contra la violència masclista a Ripollet -Imatge 1-

A la presentació va assistir la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, a més de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Mª del Mar Viera i l'Alcalde, Juan Parralejo. La formació va anar a càrrec de Laia Rosich Solé, del Safareig, i es va dur a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A la jornada van assistir professionals de diferents àmbits com policia local, mossos d'esquadra, serveis sanitaris, centres educatius, serveis socials, joventut, mediació i el servei d'informació i atenció a les dones.

Des de la Regidoria s'ha valorat la jornada com a molt profitosa, perquè va ajudar a aclarir molts dubtes relacionats amb la Llei de Protecció de Dades respecte a les situacions de violència masclista. Aquesta informació resulta de gran importància per a una bona coordinació entre els diferents agents que intervenen en situacions de violència masclista que garanteix evitar la doble victimització en què es poden trobar les dones.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal