fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Incidències a Ripollet per la ventada del dia 9 de desembre -Serveis- 10/12/2014

Aquest dimarts, 9 de desembre, Ripollet, com altres municipis vallesans, va patir els efectes d'una ventada que va enregistrar les ratxes més fortes entre les 10 del matí i les 16 hores, arribant a la punta més alta a les 11.30 hores, quan es va enregistrar una velocitat de 74 Km/hora, direcció NNE. A partir d'aquesta hora, la velocitat va anar disminuint, tot i que a les 12 hores s'enregistrava una velocitat de 70 Km/hora; a les 12.30 hores de 67,6 Km/h; a les 15.30 hores de 61,2 Km/h i a les 16 hores de 59,5 Km/hora. A partir de les 16 hores, la velocitat del vent va disminuir notablement.

Incidències a Ripollet per la ventada del dia 9 de desembre -Imatge 1-Incidències a Ripollet per la ventada del dia 9 de desembre -Imatge 2-

Pel que fa als incidents enregistrats per la Policia Local i la Brigada municipal, a Ripollet s'han produït sobretot caigudes d'arbres. És el cas dels carrers Rizal, plaça Font, camí de la Serra amb carrer Padró, parc Anselm Clavé, rambla de Sant Jordi i carrer dels Afores. També s'han produït danys a fanals de l'enllumenat públic, com al carrer del Sol, rambla dels Pinetons, carrer dels Afores o davant l'escola Escursell. La Brigada municipal va recol·locar tanques d'obres que havien caigut i va retirar part d'una paret al carrer de Josep de viure que estava malmesa. També es van enretirar trossos de façana a les antigues pistes de l'Esbar.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal