fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Ripollet celebra amb una jornada lúdica el Dia Universal dels Drets dels Infants -Joventut- 21/11/2014

El dissabte, 22 de novembre, amb motiu del Dia Universal dels Drets del Infants, el Centre d'Esplai La Gresca, juntament amb la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet, el Centre d'Esplai l'Estel i Apadir, ha organitzat una jornada lúdica per donar a conèixer, mitjançant el joc i la diversió, els drets dels infants.

La jornada, que tindrà lloc al pati del Centre Cultural, començarà a les 14 hores amb un dinar de germanor, en el que cadascun portarà algun plat per compartir. Hi haurà ball, espectacle infantil, tallers en família i moltes sorpreses, en la que els protagonistes seran els infants.

Ripollet celebra amb una jornada lúdica el Dia Universal dels Drets dels Infants -Imatge 1-Ripollet celebra amb una jornada lúdica el Dia Universal dels Drets dels Infants -Imatge 2-

La jornada també es vol aprofitar per fer una recollida de material escola en defensa al "dret a l'educació". Les entitats col·laboradores han decidit donar el material a les escoles del municipi.

El 20 de novembre, se celebra el Dia Universal de la Infància. Aquesta data és doblement significativa perquè el 20 de novembre de l'any 1959 es va signar la Declaració universal del drets de l'infant i també un 20 de novembre, trenta anys més tard, es va adoptar la Convenció dels drets de l'infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

Amb motiu d'aquesta commemoració, divendres, dia 21, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha programat una sessió especial de La gran ilusión, d'Antonio Díaz, a les 19 hores, en col·laboració amb els esplais La Gresca i l'Estel, a qui donaran el 50% de la recaptació.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal