fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Aspasur participa en el projecte d'educació mediambiental -Medi Ambient- 18/11/2014

L'Ajuntament de Ripollet signarà un conveni de col.laboració amb el Centre Ocupacional Aspasur pel qual els seus alumnes faran activitats formatives al parc Carles Ferré. Aquest conveni estarà encabit dins les accions que duu a terme la Regidoria de Medi Ambient, amb el seu projecte d'educació mediambiental adreçat a tota la població amb l'objectiu de promoure actituds responsables i respectuoses amb el medi ambient.

Aspasur participa en el projecte d'educació mediambiental  -Imatge 1-
Així, l'Ajuntament i el Centre ocupacional inicien una línia de col·laboració per a millorar la formació i conscienciació dels seus alumnes en l'àmbit mediambiental. Amb aquesta col.laboració, els alumnes del Centre també podran aprendre els treballs característics de l'ofici de jardiner i així facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitats intel·lectuals.

Els alumnes del Centre Ocupacional Aspasur faran les seves pràctiques els dilluns, a la zona del voltant de la font i a l'àrea de pícnic del parc Carles Ferré. Un dels eixos principals del projecte educatiu de la Regidoria és establir un vincle de cooperació estable entre l'administració, les associacions cíviques i les agrupacions veïnals entre d'altres agents del territori, per treballar conjuntament per l'assoliment dels seus objectius.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal