fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El PMO executa diverses obres de millora a espais del municipi -Urbanisme- 05/11/2014

A finals d'octubre, l'alcalde, Juan Parralejo, acompanyat del president-delegat del Patronat Municipal d'Ocupació, Ferran Tornel, van visitar les principals obres que s'estan duent a terme al municipi, executades per personal del Patronat Municipal d'Ocupació i finançades amb subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Així, ja s'ha posat a disposició dels veïns l'aparcament de l'antic casino, la desena zona de pàrquing públic gratuït del municipi. L'espai, d'uns 300 m2, permet l'aparcament en rotació de vuit places de turisme i contribuirà a millorar l'aparcament a la zona del nucli antic.

El PMO executa diverses obres de millora a espais del municipi -Imatge 1-El PMO executa diverses obres de millora a espais del municipi -Imatge 2-El PMO executa diverses obres de millora a espais del municipi -Imatge 3-El PMO executa diverses obres de millora a espais del municipi -Imatge 4-
Carrer Calvari
Tot seguit, van visitar les obres del carrer del Calvari, en el tram inclòs entre els carrers de Padró i Pau Casals. Les obres tindran una durada prevista de 6 mesos, amb un pressupost aproximat de 500.000 euros. En aquest inici d'obres, de moment està tallat al trànsit el propi carrer del Calvari fins el carrer de l'Estrella. En aquest tram, a banda d'augmentar el nombre del mobiliari urbà, amb nous bancs i fanals, millorar les voreres, i posar nova vegetació i arbrat, l'obra més important i més costosa és la millora la xarxa de clavegueram, resolent així la recollida d'aigües pluvials.
Parc Rizal
Des del carrer del Calvari es van desplaçar fins el parc Rizal on, després de traslladar l'antiga estació transformadora que estava situada a la illeta interior, s'ha construït una mena de mirador que permet veure des del parc la zona de jocs infantils de la illa interior.

Nova zona d'aparcament al Poliesportiu Municipal
A continuació, van visitar les obres d'adequació d'un aparcament al poliesportiu municipal, en dos terrenys municipals d'uns 3.400 m2, que representaran una vuitantena de places d'aparcament gratuït per als usuaris i usuàries de les instal.lacions esportives municipals. Recordar que el pressupost d'aquesta obra és d'uns 140.000 euros.

Millores a la carretera de Barcelona
Per últim, Parralejo i Tornel van anar fins a la carretera de Barcelona on, amb un pressupost de 55.000 euros, s'ha adequat la vorera d'aquesta via tan important, millorant la seguretat dels vianants i dels veïns i veïnes del barri.


L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal