fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
L'Ajuntament augmenta la superfície dedicada a horts municipals -Medi Ambient- 06/10/2014

Aquests propers mesos, l'espai que l'Ajuntament té als terrenys del Molí d'en Xec dedicat a horts municipals augmentarà la seva superfície. En aquests espais, veïns i veïnes del municipi treballen petites parcel·les d'horta. Així, es crearan 20 parcel·les que s'afegiran a l'oferta d'horts existents, i una zona comunitària per dipositar les eines.

L'Ajuntament augmenta la superfície dedicada a horts municipals -Imatge 1-
Aquests treballs d'implantació els està fent el Patronat municipal d'Ocupació amb fons del programa d'actuacions de cohesió territorial 2012-2015 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El condicionament dels espais comuns s'està portant a terme amb uns ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.

Horta ecològica
Paral·lelament a aquesta ampliació, al seu costat, es desenvoluparà un projecte promogut per l'Obra Social de la Caixa, elaborat per l'empresa Jardinet SCCL i recolzat per l'Ajuntament de Ripollet. Aquest projecte, que tindrà una durada d'un any, consisteix en la realització d'una zona d'horta ecològica amb l'objectiu de proporcionar formació laboral i aprenentatge dins el sector de l'agricultura ecològica a persones en situació de vulnerabilitat social. A més, ajudarà a cobrir les necessitats bàsiques d'autoconsum d'aliments frescos als participants i els excedents seran aportats a Càrites, fomentant les relacions humanes, promourà la pertinença al grup i crearà xarxes de suport ciutadà.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal