fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El parc dels Pinetons compta amb un mirador -Medi Ambient- 19/09/2014

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat per la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, i diversos tècnics municipals va presentar el passat dijous, 18 de setembre, el mirador que s'ha habilitat aquest estiu al parc dels Pinetons. Es tracta, segons l'alcalde, "d'un repte que teníem i també una iniciativa de la Casa Natura", de poder fer un mirador que sigui "un espai d'estada i de descans de les moltes persones que passen per aquí".

El parc dels Pinetons compta amb un mirador -Imatge 1-El parc dels Pinetons compta amb un mirador -Imatge 2-El parc dels Pinetons compta amb un mirador -Imatge 3-El parc dels Pinetons compta amb un mirador -Imatge 4-

El projecte, finançat per l'Àrea Metropolitana, estarà totalment enllestit un cop es faci la plantació d'arbres, quan arribi la tardor, per tal que arrelin bé i donin ombra als bancs instal·lats. Tal i com va explicar l'alcalde, Juan Parralejo, aprofitant el projecte s'ha solucionat un problema d'escorrenties que presentava el carril bici, des del parc Primer de Maig fins l'institut Can Mas i on s'ha aplicat un nou sistema que fins el moment ha donat molt bon resultat.

Inici de la Setmana de la mobilitat i foment de l'ús de la bicicleta
Amb aquest acte, tal i com va explicar la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, donaven el tret de sortida a Ripollet als actes de la Setmana de la Mobilitat, on volen fomentar l'ús de vehicles sense motor, com ara la bicicleta. Per la seva part, Parralejo va explicar que ja està pràcticament enllestit el carril bici, amb 7,5 kilòmetres, i que entre els mesos d'abril a octubre hi ha una persona contractada pel Patronat Municipal d'Ocupació per al seu manteniment, a través d'un pla d'ocupació. L'alcalde també va destacar que el servei R-bici està funcionant molt bé aquesta temporada i que s'utilitzat molt els caps de setmana i durant tot l'estiu. Actualment, l'Ajuntament està estudiant un projecte per fer una modificació del traçat del carril bici al seu pas pel polígon de Santiga i la possible adequació d'un nou carril a l'altra banda del riu fins el polígon Barneda. D'altra banda, també té previst estudiar la manera de solucionar l'accés des de Ripollet fins a l'estació de Renfe, que resulta el punt més conflictiu. El consistori també està a l'espera del Pla de Mobilitat de Ripollet, que s'està elaborant en aquests moments, per tal de veure si cal fer alguna modificació o es poden fer millores del carril bici.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal