fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Efímera guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Joventut- 21/07/2014

El curt Efímera, del realitzador Diego Modino, suma un altre reconeixement a la seva llarga llista de premis, després de ser proclamat el primer classificat del 16è Concurs de Curtmetratges de Ripollet, convocat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. El premi estava dotat amb 600 euros i trofeu acreditatiu. El jurat l'ha escollit d'entr els 139 curtmetratges que enguany han entrat a concurs, dels quals 23 van ser seleccionats com a finalistes.

<i>Efímera</i> guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Imatge 1-<i>Efímera</i> guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Imatge 2-<i>Efímera</i> guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Imatge 3-<i>Efímera</i> guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Imatge 4-<i>Efímera</i> guanya el XVIè Concurs de Curtmetratges de Ripollet -Imatge 5-

El segon classificat va ser La sed animal, del cerdanyolenc Rafa Dengrá, dotat amb 300 euros i trofeu acreditatiu, i el tercer el curt Un lugar mejor, de Marisa Crespo i Moisés Romera, dotat amb 150 euros i premi acreditatiu. A més, el jurat va decidir atorgar la quarta classificació a Angel(a), de David García Zamora i a Apariencia Humana, d'Iván Latorre López, els quals van rebre un trofeu acreditatiu.

El veredicte i lliurament de premis va tenir lloc dissabte, 19 de juliol, on també es van poder visionar quatre dels sis curts que es van inscriure al 6è Concurs de Curts Express de Ripollet. El guanyador va ser el curt Dis-putas de Barrio, d'Alex Farràs Gutierrez, que es va endur 300 euros i premi acreditatiu.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal