fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Centenars de nens i joves gaudeixen de l'estiu i l'esport al PAME -Esport- 17/07/2014

L'Escola Esportiva 2014 va obrir les seves portes el passat 25 de juny al Poliesportiu Municipal. Fins a l'1 d'agost hi passaran uns 300 nens i joves, nascuts entre el 2000 i el 2009. L'escola es realitza de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h, i compta amb activitats relacionades amb l'esport, com ara jocs esportius i tradicionals, esports a l'aire lliure, jocs de piscina, a més de tallers i manualitats. Sota la coordinació de monitors del PAME, els usuaris realitzen fins a 15 activitats setmanals.

Centenars de nens i joves gaudeixen de l'estiu i l'esport al PAME -Imatge 1-

Les entitats esportives també fan els seus esplais

A banda del PAME, durant el mes de juliol, són moltes les entitats locals que han fet les seves pròpies propostes lúdic esportives per a aquest estiu. Així, els matins al Poliesportiu realitzen les seves activitats el Ripollet Unió Atlètica, el Club Tennis Ripollet i el Club Tennis Víctor Troses. El CF Ripollet utilitza les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol de Ripollet i l'Escola de Futbol Base, fins al 18 de juliol, el camp de l'Industrial. El Club Patinatge Artístic Ripollet també realitza el seu esplai d'estiu al Pavelló Joan Creus durant el matí, mentre que a la tarda el Club d'Hoquei Ripollet fa servir la pista annexa del Pavelló.

Piscina d'estiu i natació
D'altra banda, fins a l'1 de setembre, es pot gaudir de les piscines d'estiu, de dilluns a diumenge, de 10.30 a 20 hores. Pel que fa a la temporada que ve, els usuaris que estiguin interessats ja poden recollir a la consergeria del PAME o descarregar de la seva web els díptics per a la preinscripció dels cursets de natació bàsica per a la temporada 2014/15.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal